Placa de baza GIGABYTE Desktop AMD A75 SFM1 GA-A75M-DS2

GA-A75M-DS2

Produs Nou

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75 (SFM1, DDR3, PS/2,LAN,DVI/VGA,USB3.0,Audio Interface,SATA III) mATX Retail

 

 

Garantie:  36 Luni

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75 

 

Acest produs nu mai este în stoc

264,99 Lei

Plata securizata Visa si Mastercard
Plata securizata Visa si Mastercard

Adăugaţi la lista dorinţelor

GIGABYTE Ultra Durable™ 4 Classic

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75 Protecție la umiditate
Umiditatea poate fi fatală pentru circuitele unei plăci de bază. Noul Glass Fabric PCB de la GIGABYTE protejează împotriva scurt-circuitelor cauzate de umiditate prin reducerea spațiului dintre filamentele PCB.

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
   
   
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75 Protecție electrostatică
Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable 4 Classic folosesc microcipuri IC cu rezistență mare ce ajuta la protejarea plăcii de bază împotriva descărcărilor electrostatice.

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
   
   
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75 Protecție la căderile de tensiune
Defecțiunile permanente cauzate de căderile de tensiune sau de probleme în timpul update-ului de BIOS, pot fi evitate cu GIGABYTE DualBIOS, ce activează automat un al 2-lea BIOS, de back up.
GIGABYTE folosește de asemenea IC-uri speciale anti căderi de tensiune ce protejează placa de bază împotriva căderilor de tensiune.
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
   
   
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75 Protecție la temperaturi înalte
GIGABYTE folosește numai condensatori solizi și Low RDS(on) MOSFETs capabili să funcționeze la temperaturi mai mari, având o durată de viață de până la 50.000* de ore.

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
 

Introducere

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Plăcile de bază GIGABYTE reprezintă cea mai nouă gamă de plăci de bază de desktop de ultimă generație construite în jurul
chipset-ului AMD A75, oferind suport pentru o noua generație de APU din seriile A/E fabricate în tehnologie de 32nm pentru
socket FM1 cu grafică DirectX11 integrată. Pe lângă performanțele de top și capabilitățile grafice avansate de la AMD, plăcile
de bază GIGABYTE sunt echipate cu o gamă extinsă de facilități unice care oferă utilizatorilor de mainstream PC cea mai completă
platformă de pe piață în acest moment.
 

3x USB Power Boost
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Plăcile de bază GIGABYTE permit o creștere a puterii de 3x pe porturile USB, oferind o mai mare compatibilitate și mai multă putere pentru echipamentele USB. Design-ul unic de alimentare USB de la GIGABYTE este de asemenea capabil să regularizeze eficient ieșirea pe toată gama de tensiuni, ce îmbunătățește și mai mult compatibilitatea cu echipamentele USB. În plus, siguranțele dedicate cu rezistență scăzută asigură căderi mai mici de tensiune și permit o livrare de energie mai stabilă și mai puternică.

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
(notă) Doar porturile USB frontale suportă 3X USB Power.
 

4 porturi cu suport nativ USB 3.0 prin chipset-ul A75
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Având la dispoziție rate de transfer super rapide de până la 5 Gbps, utilizatorii pot experimenta o îmbunătățire teoretică de 10x față de USB 2.0. În plus, compatibilitatea inversă cu USB 2.0 permite utilizatorilor folosirea pe termen lung a echipamentelor USB 2.0.
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
* Performanța de 10x a USB 3.0 este o valoare teoretică maximă. Performanțele reale pot varia în funcție de configurația sistemului.
 

6 porturi cu suport nativ SATA3 prin chipset-ul A75
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Chipset-ul AMD A75 suporta nativ 6 porturi high-speed SATA3 , oferind astfel viteze de link super rapide de 6Gbps dublând rata de transfer oferită de SATA2 3 Gbps cu suport RAID 0, 1, 10. Când se folosesc în modul RAID 0 (Stripe), plăcile de bază GIGABYTE A75 permit rate de transfer și mai rapide de până la 4x viteza curentă a interfeței SATA.
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
* Performanțele de 4x ale SATA3 RAID 0 și de 2x ale SATA3 sunt valori teoretice maxime. Performanțele reale pot varia în funcție de configurația sistemului.
 

AMD Dual Graphics: upgrade fără rival
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Platformele din seria AMD A75/A55 folosesc tehnologia AMD Dual Graphics, ce permite utilizatorilor sa crească și mai mult performanțele grafice 3D prin adăugarea la sistem a unei plăci video dedicată din seria AMD Radeon™ HD 6000. Această tehnologie unică Dual Graphics permite utilizatorilor să se bucure de un număr mai mare de cadre pe secundă pentru cele mai noi jocuri, folosind puterea de procesare atât a plăcii video dedicată cât și a graficii integrate în procesor.
 

AMD Fusion Graphics: cea mai puternică grafică integrată

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Oferind suport pentru standardele Microsoft® DirectX® 11, OpenGL 4.1 și OpenCL 1.1, grafica AMD Fusion permite obținerea
de scoruri în 3DMark Vantage (Performance setting) de peste 6000 de puncte, și o experiență de gaming 3D similară soluțiilor
cu plăci video dedicate entry-level.

* * 6000+ marks în 3DMarkVantage Performance au fost obținute prin overclocking. Frecvențele CPU peste 110MHz pot
avea impact asupra performanțelor echipamentelor PCI-E.
* Ieșirile video DVI/HDMI/Display Port sunt recomandate pentru configurațiile cu APU overclockat iar ieșirile video pot varia
în funcție de model.
* Luați în considerare că garanția produselor GIGABYTE nu acoperă defecțiunile cauzate de overclocking.
 

Interfaţă DVI integrată
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
DVI (Digital Visual Interface) este o nouă interfaţă destinată conectării monitoarelor LCD, a proiectoarelor digitale şi a altor dispozitive similare. Oferind o calitate superioară interfeţei analogice, prin DVI pot fi transferate informaţii video la calitate maximă, fără pierderi. În plus, interfaţa DVI este compatibilă cu tehnologia HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), permiţând rularea filmelor Blu-ray/HD DVD şi a altui conţinut multimedia protejat.
 

Suport DualBIOS™ 3TB+ HDD (tehnologie Hybrid EFI)
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Tehnologia Hybrid EFI combină beneficiile platformelor BIOS mature de la GIGABYTE ce includ stabilitate şi compatibilitate cu produse 3rd party, cu suportul pentru HDD-urile 3TB+ oferit de tehnologia EFI. Astfel, GIGABYTE ofera ce este mai bun din ambele cu ajutorul unui update rapid şi uşor de BIOS folosind utilitarul GIGABYTE @BIOS ce este disponibil gratuit pe site-ul GIGABYTE.
GIGABYTE DualBIOS™ este o tehnologie patentată ce recuperează automat datele din BIOS când BIOS-ul principal s-a defectat. Prin folosirea a 2 cip-uri fizice BIOS ROM integrate onboard, GIGABYTE DualBIOS™ permite o recuperare rapidă și ușoară după coruperea sau defectarea BIOS-ului datorită virușilor sau unui update incorect de BIOS. În plus, GIGABYTE DualBIOS™ suportă acum boot de pe hard disk-uri de 3TB sau mai mari fără a fi nevoie de partiționare, și oferă astfel siguranța folosirii de unități de stocare de mare volum cu un singur drive.
 

Condensatori solizi cu 50.000 ore de funcționare
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable sunt echipate cu condensatori solizi. Cu o durată medie de viață de 50.000 ore, acești condensatori solizi oferă stabilitatea, fiabilitatea și longevitatea esențiale nevoilor de energie ale procesoarelor high-end și a altor componente ce rulează cele mai puternice aplicații și jocuri ale momentului.

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75  GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
* 50.000 de ore timp de lucru calculate la temperatura de 85℃.
 

Suport On/Off Charge
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Tehnologia GIGABYTE On/Off Charge permite încărcarea iPhone, iPad şi iPod Touch fie că PC-ul este pornit, în standby sau chiar oprit. Fiind derivată a tehnologiei apreciate GIGABYTE 3x USB Power, On/Off Charge permite echipamentelor să primeasca mai mult curent din porturile USB ale plăcilor de bază GIGABYTE faţă de cât permit porturile USB standard, astfel încât încărcarea din PC sa fie la fel de rapidă ca cea cu încărcător dedicat...mai mult
*Din cauza anumitor limitări ale telefoanelor mobile, utilizatorii pot fi nevoiti să conecteze telefonul mobil la PC înainte ca PC-ul să intre în modul S4/S5 pentru a se permite încărcarea rapidă de la un port USB fără ON/OFF Charge. Rezultatele încărcării pot varia în funcţie de model.
*Suportul pentru 3X USB power design poate varia în funcţie de model.
On/Off Charge Driver download
 

AutoGreen- PC verde prin telefonul mobil Bluetooth
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
Tehnologia AutoGreen poate economisi automat energie pentru voi prin telefonul mobil bluetooth când sunteți plecat de la PC.
Notă: plăcile de bază GIGABYTE nu include un receiver Bluetooth®; este necesară adăugarea unui receiver Bluetooth 3rd party.
 

EasyTune6
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
GIGABYTE a reproiectat de la zero utilitarul EasyTune6 pentru a face și mai ușoară administrarea și monitorizarea resurselor hardware cât și pentru ajustarea setărilor sistemului pentru obținerea de performanțe maxime. Fie că sunteți un overclocker entuziast sau un începător în computere, EasyTune6 vă ofera uneltele necesare pentru ajustarea rapidă și fără efort a sistemului.
 
 
Suport EuP Lot 6
GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75
EuP (cunoscut și ca Energy Using Products Directive) este parte a noilor reglementări pentru mediu ale Uniunii Europene. EuP se bazează pe îngrijorarea față de problemele de mediu cu privire la echipamentele electonice care au câștigat popularitate și despre cum să se îmbunătățească eficiența energetică pentru o viață mai bună și mai verde. GIGABYTE prezintă plăci de bază standard ce ajută efectiv la îmbunătățirea performanțelor sistemului și la economisirea de energie.
 
 
 
Specificatii tehnice
Main Board Desktop - Processor
Chipset: AMD A75
Prevazut cu CPU: AMD Sempron
AMD Athlon II
AMD A series
AMD E Series
Standard soclu procesor (CPU): Socket FM1
CPU capacitate maxima suportata: 1
Main Board Desktop - Memory
Tip memorie: DDR3 SDRAM
Factor de Forma a memoriei: DIMM 240-pin
Viteza de memorare: 1066MHz(PC3-8500)
1333MHz(PC3-10600)
1600MHz(PC3-12800)
2400MHz(PC3-19200)
1866MHz(PC3-14900)
Capacitatea maxima de stocare a memoriei sistem ce poate fi instalata: 64 GB
Cantitatea totala de sloturi de memorie: 2
Caracteristici memorie: Two DDR Channels
Main Board Desktop - Storage Controller
Storage Controller Type: SATA III
Suporta nivelul ariilor redundante de discuri independente: JBOD
Level 0
Level 1
Level 10
Main Board Desktop - Audio Output
Locatia dispozitivului: Integrated
Audio Output Mode: 7.1 Channel Surround
Standard Audio: High Definition Audio
Main Board Desktop - Networking Specifications
LAN Integrated: yes
Suport protocol legatura date: Gigabit Ethernet/Fast Ethernet/Ethernet
Main Board Desktop - Slot Provided
PCI Express 2.0 x16 Slot Quantity: 1
PCI Slot (cantitate): 1
PCI Express 2.0 x1 Slot Quantity: 1
Interface Provided
SATA III: 4 ( x 4)
PS/2: 1 ( x 1)
VGA: 1 (15-pin DB) ( x 1)
DVI: 1 (DVI-D) ( x 1)
USB2.0: 4 (4-pin USB (type A)) ( x 4)
USB3.0: 2 (USB 3.0 (type A)) ( x 2)
LAN: 1 (RJ-45) ( x 1)
Microphone-In: 1 (3.5-mm minijack) ( x 1)
Audio Line-In: 1 (3.5-mm minijack) ( x 1)
Audio Line-Out: 1 (3.5-mm minijack) ( x 1)
Main Board Desktop - Mainboard Features
BIOS Type: Award
BIOS Features: ACPI 1.0b Support
DMI 2.0 Support
Gigabyte @BIOS
Gigabyte DualBIOS
Gigabyte Q-Flash
Gigabyte Xpress Install
Gigabyte Xpress Recovery
Gigabyte EasyTune
Gigabyte Xpress Rescue
SMBIOS 2.4 Support
PnP 1.0a Support
32Mb Flash ROM
Hardware Monitoring: Chassis Fan Tachometer
CPU Fan Tachometer
CPU Overheating Protection
CPU Temperature
System Temperature
System Voltage
CPU Quiet Fan
Power Connectors Type: 24+4 pin
Mainboard Features: Ultra Durable
Dual Graphics
Main Board Desktop - Software
Supported Operating System: Windows XP
Windows Vista
Windows 7
Windows 8
Miscellaneous
Tip pachet: Retail
Main Board Desktop - Dimensions&Weight
Factor de forma: Micro ATX
Latime: 225 mm
Adancime: 174 mm
Garantie si logistica
Garantie
Produse returnabile aflate in garantie:
Da
Termen de garantie:
36 Luni
Criterii de validare a garantiei:
Serial Number

 

Socket FM1
Producator Chipset AMD
Memorii Suportate DDR3
Sloturi Memorie 2
Capacitate memorie maxima (GB) 64
Video Integrat In CPU
Slot Video PCI Express
Format Micro ATX
Wireless Nu
HDMI Nu
DisplayPort Nu
Optical S/PDIF Out Nu

Summary

  • Product Name:Placa de baza GIGABYTE Desktop AMD A75 SFM1 GA-A75M-DS2
  • Product Reference: GA-A75M-DS2
  • By GIGABYTE
  • Price: 264.99
  • Description: GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75 (SFM1, DDR3, PS/2,LAN,DVI/VGA,USB3.0,Audio Interface,SATA III) mATX Retail     Garantie:   36 Luni    

Scrieţi o recenzie

Placa de baza GIGABYTE  Desktop AMD A75 SFM1 GA-A75M-DS2

Placa de baza GIGABYTE Desktop AMD A75 SFM1 GA-A75M-DS2

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75 (SFM1, DDR3, PS/2,LAN,DVI/VGA,USB3.0,Audio Interface,SATA III) mATX Retail

 

 

Garantie:  36 Luni

GIGABYTE Main Board Desktop AMD A75 

 

Produse Asemanatoare