Modalităţi de comandă

 

CUM CUMPĂR?

Aveţi 2 posibilităţi să cumpăraţi un produs de pe site-ul www.bestservice-it.ro:

1) Comandă online - non stop

Selectaţi produsul dorit şi apăsaţi butonul "Adăugă în coş". Va apărea conţinutul coşului dumneavoastră, în acest moment vă puteţi întoarce la cumpărături pentru a adăuga şi alte produse în coş, sau puteţi trimite comanda apăsând butonul "Inainte".

În acest moment puteţi finaliza comanda ca şi utilizator neînregistrat sau vă puteti crea un cont. În oricare dintre cazuri trebuie să completaţi formularele cu datele de facturare şi adresa de livrare.

Completaţi corect câmpurile obligatorii, legate de adresa de livrare, datele de facturare, alegeţi metoda de plată şi metoda de livrare, apoi apăsaţi butonul "Confirm comanda mea".

Ulterior veţi primi automat un email de confirmare care contine toate detalile comenzii dumneavoastra.

2) Comandă telefonică - de luni pana vineri intre 10.00-22.00!

Puteţi suna operatorii noştrii la următoarele numere de telefon de mai jos, iar ei vă vor înregistra comanda. Programul este de la 10.00 pana la 22.00 de Luni pana Vineri, iar sambata de la 10.00 la 14.00.

  • 0770.973.022 

 

 

CUM PLĂTESC?

Plata produselor achiziţionate din magazinul virtual www.bestservice-it.ro se poate face astfel:

1) Plata ramburs cu numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral la primirea coletului, catre curierul care efectueaza livrarea. Curierul este obligat sa va elibereze chitanta pentru suma incasata.

 

2) Plata Online cu Cardul

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

 

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

3) Plata prin ordin de plată (OP)

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de firma noastra si in urma confirmarii telefonice a comenzii. Va rugam verificati telefonic disponibilitatea produsului inainte de efectuarea tranzactiei, in cazul in care alegeti aceasta metoda de plata.
Plata se face catre CLOUD SOLUTION2U SRL, Cod unic inregistrare: 41516956, in contul: RO23BTRLRONCRT0513722301, deschis la BANCA TRANSILVANIA. Livrarea marfii se face imediat dupa confirmarea platii prin email la adresa office@bestservice-it.ro.


4) Plata in rate fixe fara dobanda

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

 

Prin card de credit emis de BCR:

card bcrE usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

 

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website http://www.bestservice-it.ro si beneficiezi de oferta standard de 12 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual  1% bani inapoi.  

 

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă". Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 

•             BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

 

•             BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

 

•             MasterCard GOLD EUR

 

•             BCR Wizz Air MasterCard

 

•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

 

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

 

•             Aplica acum pe www.bundeplata.ro  sau

 

•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul "Card" şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

 

•             Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

 

Spor la cumparaturi!

 

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

 

"Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la
comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului."

aplha bank

 

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

 

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata in magazinul online.

 

Daca detii un card Star BT emis de Banca Transilvania, poti achita in 2 pana la 12  rate egale fara dobânda.

 

Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

 

Pentru aceasta tranzactie nu ti se va percepe nici un comision.

 

Afla mai multe despre programul Star BT pe www.starbt.ro.

star bt

 

CUM PRIMESC?

- Livrararea produselor se face fie prin serviciul de curierat rapid Curierat Rapid, fie prin Poşta Română la adresa specificată în formularul de comandă.
- Termenul de livrare pentru produsele care sunt în stoc şi sunt livrate prin Curierat Rapid este de 24-48 de ore, iar pentru comenzile livrate prin Poşta Română este de 3-5 zile.
- Cheltuielile de transport pentru coletele livrate prin Curierat Rapid sunt suportate de către beneficiar, putand ajunge pana la 35 Lei/colet indiferent de adresa de livrare.
- Cheltuielile de transport pentru coletele livrate prin Posta Română sunt suportate de catre beneficiar, fiind 10 Lei/colet indiferent de adresa de livrare.