Livrare cabluri hdmi si produse comandate de la Best Service IT  

Livrare produse comandate din magazin online pentru orice localitate din Romania in baza unei comenzi ferme si in conditiile descrise in continuare. P.F.A. Butisca Ionut-Aurelian isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile lansate si care va fi specificat pe site. Pe langa tariful perceput de P.F.A. Butisca Ionut pentru produse sau servicii se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii. Sau acest cost poate fi suportat de  P.F.A. Butisca Ionut-Aurelian si recuperat de la client.

P.F.A. Butisca Ionut-Aurelian   isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de P.F.A. Butisca Ionut-Aurelian care include evenimente de forta majora: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente conform legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul rapid care a fost angajat de P.F.A. Butisca Ionut-Aurelian va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu clientul, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte cheltuielile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza. Curier rapid - livrare direct la adresa de expediere in maxim Posta Romana (ATENTIE LA TRASPORTUL PRIN POSTA ROMANA NE REZERVAM DREPTUL DE A CERE PLATA IN AVANS !) livrare prin colet postal in maxim  (coletul va fi retinut la Oficiul postal in raza caruia domiciliati timp de 8 zile - veti primi 2 avizari in cutia postala)

Taxe transport (aproximative)

POŞTA ROMÂNĂ :  10  Lei - ATENTIE LA TRASPORTUL PRIN POSTA ROMANA NE REZERVAM DREPTUL DE A CERE PLATA IN AVANS !

CURIERAT :  Incepand de la 16 Lei - ATENTIE COSTUL SE GENEREAZA INSTANT PRIN CALCULUL KILOMETRILOR SI DEFERA DE LA O LOCALITATE LA ALTA IN CENTRU ZERO UNDE AU CEI DE LA URGENT CARGUS PRETUL/ 1 KG CU KM ZERO ESTE DE 20 LEI. LA COMENZILE MAI MARI OPERATORI NOSTRI AU POSIBILITATEA SA OFERE TRANSPORT GRATUIT.

  

COMANDA MINIMA PE ACEST MAGAZIN ONLINE ESTE DE 21 RON FARA TRANSPORT