Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă, dar puteți renunța, dacă doriți. Politica de utilizare Cookie-uri

close

Gazduire Web Shared

Postat de: Butisca Ionut în: Hosting pe: Comentariu: 0 Vizualizari: 1940
Cabluri adaptoare convertoare semnale

BestService-IT a lansat in luna aceasta un serviciu de hosting shared web + un serviciu de generare platforme ticketing pe platforma noastra cu plata lunara si administrare de catre noi.

Gazduire Web

Gazduire Web Ultra Performanta cu stocare full SSD pentru viteza 

Iti satisfacem nevoia de viteza. Combinam tehnologia de servere de ultima generatie cu SSD-uri special concepute pentru data center. Am impachetat aceasta tehnologie in cateva abonamente de gazduire web la un pret convenabil. In orice caz site-urile gazduite la noi sunt cu 50% mai rapide decat la altii si vei benefica de 100% uptime garantat.

In cat timp se activeaza contractul ?


Maxim 15 minute de la confirmarea platii de catre banca noastra. In general conturile de gazduire sunt activate, in medie, cam in 3 - 5 minute totusi uneori poate dura mai mult dar niciodata peste 15 minute.

Cate conturi de email pot crea si care este politica de trimitere a email-urilor ?


Pentru toate abonamentele de gazduire shared, pot fi create un numar nelimitat de adrese de email. Fiecare adresa de email poate fi accesata prin Webmail, POP3 si IMAP. Sunt disponibile atat accesarea securizata cat si cea normala

Trimiterea email-urilor se face prin server SMTP, urmatoarele limite se aplica:
  • maxim 250 de email-uri per domeniu per ora
  • maxim 500 de email-uri per adresa de email per 24 de ore
  • maxim 5 email-uri pe minut prin intermediul scripturilor php
Aceste limite se aplica individual sau combinat. Pe principiul email-urile sunt blocate atunci cand se atinge prima limita. 

Ce versiune de server MySQL este disponbila si cate baze de date pot crea ?


Percona 5.6 este serverul de baze de date folosit pe servere TicketHelp. Fiecare abonament de gazduire permite crearea unui numar nelimitat de baze de date. 

Backup zilnic, ce inseamna?


Toate datele stocate pe serverele TicketHelp (fisiere, baze de date, email-uri) sunt salvate pe servere separate. Realizam backup zilnic in intervalul 12:00 AM - 08.00 AM. Pastram urmatoarele puncte de restaurare:

  • 10 zilnice
  • 4 saptamanale
  • 3 lunare

Copiile de siguranta sunt realizate folosind software specializat de backup destinat centrelor de date , R1Soft. In calitate de client, prin interfata cPanel aveti acces in orice moment la aplicatia R1Soft de unde puteti realiza restaurari atat la fisiere, email-uri cat si la bazele de date. 
Tot in aceasta aplicatie puteti vizualiza datele de la care sunt disponibile punctele de restaurare.
Detalii desppachetele de gazduire si achitionarea lor gsiti pe platforma TicketHelp 

Comentarii

Lăsați un comentariu la articolul "Gazduire Web Shared"

optica sportiva timisoara