Curea plutitoare Clicloc Steiner 7681

7681

Produs Nou

 

Pentru cei care petrec o bucata considerabila de timp pe apa, este imperativ sa isi protejeze binoclul Steiner de la pierderea lui prin scufundare. Desi toate binoclurile din seria marina rezista cu usurinta celor mai dificile elemente (chiar submersie), caderea binoclului pe fundul unui ocean, lac etc., a fost o problema potentiala care pana acum, a fost sub controlul nimanui. Pentru a va ajuta cu aceasta problema, Steiner ofera o curea plutitoare cu sistem de prindere Clic-loc, care se ataseaza rapid la binoclurile Steiner din seria Commander marine si Nighthunter XP. Cureaua plutitoare Steiner 7681 de culoare galbena, tine binoclul la suprafata apei pana acesta poate fi recuperat. Se potriveste pe urmatoarele modele: binoclurile Steiner Commander V 7x50, Binoclurile Steiner Commander digitale, Binoclurile Steiner Nighthunter XP 8x30, 7x50, 10x50, 8x56, 12x56.

Curea plutitoare Clicloc Steiner 7681

 

La Comanda Livrare 3 - 5 zile

183,00 Lei

Plata securizata Visa si Mastercard
Plata securizata Visa si Mastercard

Adăugaţi la lista dorinţelor

Average votes for this product
0 / 5
Medie : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

 

Specificatii:

 • Compatibilitate: Commander V 7x50; Nighthunter XP 8x30, 7x50, 10x50, 8x56, 12x56; Commander digitale
 • Latime curea: 55 mm
 • Material: 100 bumbac cu plasa din nylon pentru aerisire
 • Confortabil in jurul gatului si umerilor dumneavoastra
 
Pachetul contine:

 • Curea plutitoare Clicloc Steiner 7681
 • Fisa tehnica

Summary

 • Product Name:Curea plutitoare Clicloc Steiner 7681
 • Product Reference: 7681
 • By Steiner
 • Price: 183
 • Description:   Pentru cei care petrec o bucata considerabila de timp pe apa, este imperativ sa isi protejeze binoclul Steiner de la pierderea lui prin scufundare. Desi toate binoclurile din seria marina rezista cu usurinta celor mai dificile elemente (chiar submersie), caderea binoclului pe fundul unui ocean, lac etc., a fost o problema potentiala care pana acum, a fost sub controlul nimanui. Pentru a va ajuta cu aceasta problema, Steiner ofera o curea plutitoare cu sistem de prindere Clic-loc, care se ataseaza rapid la binoclurile Steiner din seria Commander marine si Nighthunter XP. Cureaua plutitoare Steiner 7681 de culoare galbena, tine binoclul la suprafata apei pana acesta poate fi recuperat. Se potriveste pe urmatoarele modele: binoclurile Steiner Commander V 7x50, Binoclurile Steiner Commander digitale, Binoclurile Steiner Nighthunter XP 8x30, 7x50, 10x50, 8x56, 12x56.  
Optica Sportiva & OutdoorBinocluri

No reviews at this time.

  Pentru cei care petrec o bucata considerabila de timp pe apa, este imperativ sa isi protejeze binoclul Steiner de la pierderea lui prin...

Scrie un review !


By submitting this review, you agree that it be published and publicly available. The submission of this review requires the processing of your data whose terms and retention period are governed by our datas protection policy. Read our conditions.
Curea plutitoare Clicloc Steiner 7681 (183 RON)

Produse Asemanatoare